18 укр. благодать

Радужное Тело
Зi   мною  друг  мiй  милувався !
А в  ранцi  до  гори  пiднявся.
Залишив  вiн  мене   одну -
Чекала  щоб   душа  весну.
На  що  покинув  голуб  ясний-
У  тебе  прошу  я пробачень!
Не залишай  на  самотi –
Бо   тяжкii без тебе  днi.
Потрiбен  промень  ранньоi зарi!
Були  щоб  разом  поряд  МИ!
Його  ти  зранку  зустрiчай .
I  те на день  не вiдкладай.
Бо тiльки нiч вiдiйде вiд порогу-
Ми  стоiмо  вже  бiля твого  дому.
Про  нас  ти  в день  не забувай.
З надiєй  в  серцi  нас   чекай .
Що Богом  було скрiплено  навiк -
Не  розiрвати  i  на  мить.
Тобi  шлемо  благословiння !
Стояла  в битвi щоб ти мужньо.
Та  попередела  усiх     -
Хто тут  шукає  тяжкiх  днiв.
Що  лише  радiсть в серцi - на вустах
Приносить   людям    благодать !