Залишить вчасно в одну мить...

Алина Йовса
Залишить вчасно в одну мить -
Це залишитись навіки.
А в тебе теж отак болить,
Коли торкнеться хтось руки?..

Відчувши дотик до плечей,
Душа пройшла страшну війну.
Ти теж не зрадив тих очей,
Що покохав життя тому?..

Один лиш голос так звучить.
Він - вічність, що не набрида.
В тобі також усе мовчить,
Коли хтось в душу загляда?..

Той, хто не може розлюбить,
Нехай не плаче, не рида.
Бо, хто не вміє полюбить,
У того дійсно є біда.