Батькiвщина

Людмила Юревич
 По хмизі по кризі
 Туди, де чекоє Ассоль
 Веде мій шлях як вибір
 Серед столітніх дібров.

 Туди, де мама молода
 І тато щось несе від зайця
 Цвіте бузок і пятірня
 Яку взяла на щастя.

 Туди, де хата запашна
 Весною у вишневім цвіті
 Де є криниця і вода
 Як люстро, щоби пити.

 Туди, де чашка молока
 І хліб ще теплий із печі
 Туди, де маю сенс життя
 Що любо для душі

   (24.04 2022)Київ