Ми всi незламноi породи

Наталия Хорунжева
А світлий день уже надходить,
Бо  чорний день  вже майже згас.
Що ми назламної породи,
Усім важкий доводить час.

Гримлять громи, вирують води,
Вітри несамовито дмуть:
Ви всі незламної породи,
Бо ваша справа - світла путь. 

А на чуже ми зазіхати
Не мали навіть у думках.
Бо так учили батько й мати
І Бог у кожного в серцях.

А світлий день уже надходить!
Влови його щасливу мить!!
Ми всі незламної породи,
Про це весь світ уже гримить!!!
25.09.22