Я дякую

Левиа
Я дякую за мир і спокій,
За радість і підчас війни.
Я дякую за вітру порух,
Що Ти даєш у час жари.
Я дякую за Слово віри,
Яке дає живу водицю,
Коли немає в мене сили
Шукаю я Його криницю.
Я дякую за дрібний дощик,
Що поливає наші ниви.
І за суниць повненький кошик,
За стрімкі сосни і ялини.
Я дякую за небо сине
Й хмарки,що думи навівають
І за красу ніжну осінню,
І за птахів,що ввись пірнають.
Я дякую за Твою вірність
В часи тривог Ти зберігаєш.
Я дякую за Твою милість,
Якої Ти для вірних маєш.
Я дякую за Твого Сина,
Що Ти послав у світ цей грішний
Щоби спаслась кожна людина
Й надію мала жити вічно!!!