Настане день

Матвейчук Ирина
Настане день .....
Хай буде Божа воля.,
В таку нелегку українську долю
Подарувати нам щоденний світ .

Щоб сонце зігрівало нас промінням
Та  заспівали пісні солов'ї.
Щоб  колихалися дерева та помірно
Змивали смугу восени дощі.

Та щоб нарешті мрії всі збувались
Молитви доносились  до небес .
А почуття найправжніми бували
У глибині українських сердець.

Спасибі Господу за те ,що ми живемо
За захист і за силу що дає.
До перемоги кожний крок щоденно
З молитвою до тебе настає .
27.09.2022 Ірина Матвейчук