Геро не вмирають

Ярослав Шарах 5
Безстрашний погляд, з прагненням вперед
І серця стукіт в тілі, та душі.
В очах вогонь, мить і знов в політ
І крок за кроком, по рідній землі.

Зміни кружляють в голові,
Перемога, тільки перемога.
І та любов, що живе в тобі,
І тільки уперед, нелегка дорога.

А кулі знову, над головою свистять
І вибухи, що все ближче знову й знову,
А скільки там, вже героїчних хлопців сплять?
Їм честь, хвала за нашу землю й долю.

А скільки б тих, ще врятованих життів?
Побратими, яких пам'ятають і завжди чекають.
Вони ті, хто борг віддали своїй Батьківщині, та Вітчизні.
Вони герої, що ніколи не вмирають.

20.09.22р
Ярослав Шарах 5.