Осiнь

Галина Печерских
В яскраві фарби вдягнулась
Осінь руда, чарівна.
І золотом мов огорнулась
Чудового року пора.

Та так запалав багаттям
Забарвлений, тихий ліс,
Й зашелестів, кружляя
Кленовий, осінній лист.

І крізь гілки, з під листя
Сонячний промінь блиснув,
Де калина горить намистом,
А ось й вітерець подув…