Буду з тобою

Ева Сокол 2
Листя - сніжинками, час - рікою...
буду, коханий, завжди з тобою...
що нам сніжинки? І що нам час?
Всесвіт придуманий тільки для нас...
Буду з тобою у дні Любові,-
дивні світи відкриватимем нові,
де усе чисте й відсутній страх...
будем любитися в тих світах.
Буду з тобою у дні журливі,-
мирно сприйматимем спеку й зливи,
гіркість поразок, падінь вервЕчку;
змінимо м'ясо на прісну гречку...
хліба сухарик зап'ємо водою...
буду й у злиднях разом з тобою.
Пазли співпали, усе - надвОє :
в горі, і в щасті буду з тобою...
А як захочеш раптом піти,-
згубиш назавжди усі світи.