Моя канадiйська осiнь

Галина Печерских
Моя канадійська осінь:
То сонце, то дощ косить,
Й таке різнобарв‘я фарб -
О, хто ж тебе малював?

Художник той має хист.
Кружляє кленовий лист,
Несеться з вітром, танцює,
Радує душу, хвилює!

Моя канадійська осінь:
Ранковий туман, просідь.
Сонце зігріє опівдні,
Чудові пейзажі, дивні!