Любов

Татьяна Олексийчук
«Ти не можеш любити повною мірою, якщо тебе не люблять у відповідь.»
/Лорен Оліверр./
*******************************************
Там, де немає вогню, - не буде горіти.
Там, де пройшло почуття, - не буде боліти.
Там, де сади відцвіли, - не буде вже цвіту.
Знай, що холодна душа не може зігріти.
Кажуть: проходить любов... Не вірила, чуєш?!
Ти в моїх снах відтепер уже не ночуєш...
Я відчуваю, давно, лише тільки холод.
Мабуть, усе поміж нас було випадково.
Там, де нема почуття, - усе неважливо,
Так, як у річку, - два рази ввійти неможливо.
Там, де немає вогню, - не буде горіти,
Тільки мені ця любов ще буде боліти.