Бабино лiто недовге...

Александр Приймак 1
                ***

Бабино літо недовге,
Бабино літо цнотливе:
Бач, - поміж листям човгає,
Тулиться поміж зливами…

Бабине літо марево:
Чи то було, чи ні,
Мов поцілунок даровий –
Сонечком уві сні!