а десь...

Дарья Ши Шпак
а десь...сонце торкається тебе теплим промінням.
і ти ніби увесь світишся у чудернацьких переливах.
хоч цього і не видно...

а десь...океан накриває тебе хвилею з головою.
і ти ніби крутишся у цьому вихорі.
і я разом з тобою, милий мій.
я з тобою!
де б ти не був.
завтра, вчора сьогодні.
я поруч.
хоч і десь там.
у скронях.

ти ідеш поряд зі мною.
додому.
під літньою грозою.
без втоми.
і так щиро посміхаєшся усьому, що навколо.
тобі зустрічається хтось знайомий.
чи незнайомий.
невже ми настільки сильно відрізняємось по крові?

ти ідеш, дихаючи повільно.
прозоро.
навкруги так тихо.
всередині і зовні.
і вільно.
не опускаючи крила.
у мрії.
ми разом злетіли.
повільно.
хотіли.
жити вільно.

у слабкості занадто багато сили.
володіючи мовою всесвіту.
пішла раптова злива.
думок.
почуттів.

невпинна.

віра.
врятує не одне серце.
котре все ще.
б'ється.

віра..
у те, що у всьому так багато сенсу.
і ще один маленький крок.
ще один крихітний ривок.
у зіркову прірву.
без зайвих думок.
я лину.

і знову перед очима ставок, течуть ріки...
і сам бог.
відкриває закриті повіки.

я знаходжу тебе скрізь.
у всьому.
і душа моя квітне, наче бузок.
посеред невпинного бою.

навіть тоді, коли здається,
що ти насамоті залишився зі своїм горем.
ми дихаємо вунісон з тобою.
мій друг - не ворог.

і продовжуємо дивитись навколо.
як восени листя жовкне, спадає додолу.
ти натягни вище свій комір.
адже так прохолодно.

а буде тепліше.
я вірю.
я вірю.
вірю.

що усе іде так як треба і вірно.
я живу, а це означає, що мене янголи гріють.
і накривають їх крила, ніколи не пізно.
згадати навіщо є світло і не гаснуть надії.

але ти зникаєш ніби.
у цьому всьому світі.
шаленому ритмі.
нескінченних подій.
відсторонися.
почуй як шелестить вітер.
занурся у листя.

побудь насамоті.
несамовито.

разом з тобою усі.
навіть ті, кого очима не видно.

рушай з місця.
чи стій.
це почуття незмінне.

доторкнись рукою.
до хвиль.
істин.

тобі вистачить сил.
і іскор.