10. 10. 2022

Ева Сокол 2
На цьому дні диявола печать :
ракети з пекла полетіли й дрони,
аби людську пробити оборону;
примусити героїв замовчать.
І пам'яті запалена свіча...
І люд в метро виспівує "Калину"...
Не по зубах вам, орки, Україна!
Не змусити героїв замовчать!