Без Господа горя багато

Орлов Евгений 2
Без Господа, горя багато,
Без Нього не має життя,
Як добре, коли мама й тато,
Навчають з Ним жити дитя.

Як добре, коли наші дітки,
До Церкви разом з нами йдуть,
Для Бога вони, наче квітки,
Що воду живу, спрагло п'ють.

Ведіть їх до Церкви,до Бога,
Моліться за них, повсяк час,
Бо гарна з Христом є дорога,
Провадить до вічності нас .

12.10.22.
© Євген Орлов