З нами Небо!

Анжела Ангел Шкицкая
Не вода полилась : кровиця,
Сонце хмарами вкрито й біллю.
На колінах без слів молитись
Так завзято Тобі, невпинно...
Боже милостивий, великий
Допомоги благаю, Вічний!
Поневолений та каліка
У немилості вражій. Свічка
Догорає в безсиллі туги,
Без надії, коли без Тебе.
Ми тримаємо цю напругу!
З нами віра, любов і Небо!