Диалог... - на укр. языке

Леонид Подолянский
              ДІАЛОГ...

                В семье не без урода.
                РОСІЙСЬКА ПРИКАЗКА.

"Кажуть, не без виродків у сім'ях -
Там он менше, а отут їх більше...".
"Тож і сталось, що на Україні,
Націоналістів трохи більш, ніж в інших...".

"Нині вже маскуються в невинність,
В Вітчизняну ж без овечих знали
Шкур їх... Люди - в бій за Батьківщину!,
А вони, від фріців, в них стріляли(!)".

"Ставтесь все ж гуманно - слід карати,
Страчувать - як в шкоді, в крОві руки.
А хто язикОм - плескать-клепати... -
Не зіб'ють Державу з ніг гавк-звуки".

"Так, це доказ про країну неньку,
Сильна що, як слон той..., - вище бреху".
"От, що не кажи, й тепер гарненько
Україна над націзмом зверху".