Когда закончится война

Наталия Хорунжева
Коли закінчиться війна

Я встану рано,  дуже  рано.
Скорботи дні перелічу.
У перший мирний наш світанок
Думками в небо полечу,

Де янгол молиться небесний,
На землю глядячи здаля.
І я відчую, що воскресне
Моя сплюндрована земля.

І з ним молитимусь охоче,
І радість зрітиме в мені.
От тільки плакатимуть очі
За всіх загиблих у війні.

Та сльози вгамуватись змушу
І тільки Богу завдяки -
Лиш Він понівечену душу
Зціляє помахом руки.
14.10.23