Яктырып жиберден

Абульханов Фархад
Яктырып жиберден
Минем гомерне
 Кояшнын нуры
Качыр  болытны

Кетмеген идем
Калган  кеннерде
Яшлек кайтыр дип
Сине к;ргенде

Гомере буе,  шет мине кеткен
Матур гель кебек, шет мина  ускэн
 Кургэн  вакытта, таныдыммы сон ?
Синеке дигэч,саклады;мы сон?

Язган кешене
Кайдан табарсы;?
Сина диг;не
Ничек  танырсын?

шет  бит якында
шет  бит  куреште
без яктан  эзлэп
курмибез янда