177. Ми дякуем Наш Боже за всi плоди землi.!

Ганна Горбатюк
Ми дякуєм. наш Боже за всі плоди землі,,
Що нам дала рука Твоя Господня !
Ми дякуєм за хліб щоденний на своїм столі,
За те, що не залишив нас голодних !

   Приспів
За все Тобі ми дякуєм, Господь наш дорогий, 
За сонце і за дощ, за ріки і за гори !
Нехай хвала несеться , Боже Вічний і Святий
І хай почують всі небес простори !

   2
Ми дякуємо, Боже за Слово дороге,
Що серце добротою наповняє,. !
Ім"я Твоє Велике, добре, ніжне і Святе
Хай кожен на землі цій прославляє !

   3
Ми дякуєм за осінь, за щедрий урожай,
За цю красу, за фарби кольорові !
За всю любов і милість, і за наш чудовий край,
Завжди Тебе, наш Бог, хвалить готові !