Сон мами

Сергий Труш
          

            ... в астральному просторі можна бачити сни інших людей...

            Власне, діалог зі сну мами цього загарбника:
            https://www.youtube.com/watch?v=HHpg51MGY_w



- Ти бачила мама'н, як я в окопі гарно танцював?
- Авжеж, мій сину, цілий інтернет сміявся...
- Тоді, я ще не знала що це ти. - Ти не кричав...
- Я був в землі... Не їв два дні... тому й не обісрався...

- Та біль, що танцювать мене навчила, перед смертю, - це ніщо...
  Тепер, у сто'крат бо'ляче мені, та жар по всьому тілу.
- Мерзотники*, на мене пальцем тикають, пліткують казна-що...
- Ти, певне, заслужила, як і весь народ. Це — карма! Все: по ділу!

- До мене ти надовго? - Чи, лишень, сьогодні, на прощання??
- Поки ординські матері не поховають на боло'тах сво'ї ча'да...
  Роса в очах, твій спокій виїсть, аж до третіх півнів, від світання.
- Синок,- загинув лише ти! - Та я іще - жива, і цьому дуже рада.

- Тебе я буду пам'ятати, ти ж мій син, хоча, вже - “був”...
  ...нас роз'єднала ненависть... - Ти, молодець, - що не кричав!
- Довкола всі були “контужені” чи мертві, і плачу ніхто не чув...
- Я, - реготала, дивлячись, як ти в окопі смішно танцював!

     * тут — сусіди.

             
     Витяги з діалогу записав: Поет ХХ сторіччя.
                18 жовтня 2022 року. (237 день війни)