память Бучи

Цветков Александр
Пам'ять. Чорна. Вирви, кручі.
Час, поділений на дріб.
Стали ясені плакучі
на краю безсонних діб.
Плач і маки нев'янучі.
Прямовисний в небо схід,
в нестерпиме небо Бучі.
Пам'ять. Чарка. Чорний хліб.