Старший брат Укра ни

Валентина Сторож
Петро та Джо зiйшлися разом
Та й завели таку розмову:
«Назву тебе я старшим братом,
А ти забудь слово «вiдмова».
Просить я буду грошi, зброю.
Давай усе, не сумнiвайся –
З тобою станемо героями,
Iсторiю країн прикрасимо.»
Джо на те: «О кей! Тримай!
Будь покiрною та злюбною собакою,
Руйнуй Россiю, славян вбивай.
Грошi та зброя – тобi подякою.»
Зло I Джо – один одного знайшли.
Володiти удвох свiтом сподiваються вони.
Плацдарм зробили з України
Нескiнченної вiйни.
Такої ненавистi зроду
Не бачiла моя земля.
З усъого свiту товпи зброду
Сволота властна привела.
Брехнею повняться канали
Всiляких ЗМI,
Щоб легше грошi вiддавали
Багатiї вiйнi.
Схаменись, народ Украйни!
Протри очi! Вже вставай!!
Досить слухать забобони.
Гине, гине рiдний край.