Я теперь пишу по ночам

Ксана Поликарпова
Я теперь пишу по ночам.
В самий тихий місячний час
Муз приходит петь о мечтах –
Тих, що подолають мій жах.

Я пою ему о любви,
Як палає пристрасть в крові.
Вот такой у нас с ним дуэт,
Кращого немає ніде.


18:17
21.10.2022