Жнива, жнива...

Ярик Лобань
Жнива, жнива - чому вас так чекають?
Бентежить душу таємничий зміст,
Ви між реальністю й бажанням міст,
І на майбутнє ви надії міць.
Але що сіють, те і пожинають.

Жнива, жнива - кінець а не початок,
Триває проти Бога боротьба,
Жага людей до істини, слаба,
І бур'янами заросли хліба.
І от женці - готові ниву жати!

Жнива, жнива - початок не кінець
Для тих хто не воює проти Бога,
І прийняли Ісуса допомогу,
Щоб в царство Господа знайти дорогу.
Збирає Свій врожай наш Бог Отець!

Жнива, жнива - так гамірно у церкві,
Подяка лине до Творця світів,
Благої звістки Він здійснив посів,
Лунає в Небесах величний спів!
Жнива - взяття Своїх Христом від смерті.