Кохання

Татьяна Олексийчук
«Це так важливо - цілувати саме ті вуста, дивитися саме у ті очі, обіймати саме ту людину, до якої потягнулась твоя душа.»
/ Автор невідомий./
************************************

Ти просто не кохав так сильно,
Не знав, у чому щастя суть.
Кохання там, де все взаємно,
Де все до краплі віддають.

Де захід сонця зустрічають,
Де щастя пробують на смак.
Там погляд, знаєш, не ховають,
І не одразу скажуть «так.»

Там, де торкнувшись обережно,
Тієї жінки ніжність п'єш.
Там, де кохаєш ти безмежно,
Де не береш, а віддаєш.

Коли вона тебе тривожить,
Коли б за неї все віддав...
Ти в небо крикнеш: «Знаєш, Боже,
Я так ніколи не кохав!»

Відкритий нерв... не прохолода,
І ти без неї вже ніяк.
І в тім найвища насолода,
Коли вона шепоче «так».

Коли розділиш з нею долю
І сотню ваших спільних мрій,
Вдихнеш її, вдихнеш до болю,
Торкнувшися губами вій.

Солодка мить, і не інакше,
Коли ти все життя чекав
На жінку, що від щастя плаче,
На жінку, яку так кохав.