Ми можемо лиш уявити з вами

Орлов Евгений 2
Ми можемо лиш уявити з  вами,
Яка краса чекає нас в свій час,
В краю, що називаєм небесами,
Господь з любов'ю там чекає нас.
Бо ти і я,  обмиті  Його кров' ю,
Він знає нас на ймення,  ми Його
Лиш Божою ми зцілені  любовью,
Зустрінемось там часу з Ним свого.
В краю тім світло, темряви немає,
Там спокій,  бо царює там сам Бог,
Блаженним є,  хто в Ньому долю має,
Він джерело  твоїх всіх перемог.
Небесний Край,  країна неосяжна,
До неї, крок за кроком ближче ми,
Для тих хто без Христа,  ти недосяжна,
Живуть вони без Нього,  у пітьмі.
До неї йди,   дивись лиш на небесне,
Молись завжди,  читай Його Слова,
Тримайсь того,  що добре є і чесне,
Та віра що дав Бог,  вона жива.
Йди прямо,  хоч нелегка ця дорога,
Тоді, коли закінчиш земний шлях,
Прийдеш ти в небеса святі,  до  Бога,
Його прославиш там в нових піснях .

23.10.22
© Євген Орлов