Метелики

Мариулла Дми
Я не млію від його цілунків, не втрачаю голову.
Ні метеликів, ні драми, ні жалю, ні сорому.

Не ревную, не картаю себе сумнівами, стрАхами,
Не боюся, що коли не поряд, іншу… ниву спахує.

І не хочеться залізти в його повідомлення,
Вірю, коли каже, що лягає спати, втомлений.

Не заходжуся зі сміху, коли він жартує.
Може навіть вірю, що прийме такою, яка є…

Не боюся знітити, розчарувати, втратити,
Налякати своїми мінусами й вадами.

Не загадую, як виглядатиме на голові фата.
Може він не ідеальний, але ж й я така…

Але у всього цього є одна важлива особливість:
Він не розіб‘є мені серце, навіть якби йому дуже захотілось.