З днем народження Друже!

Ярослав Шарах 5
З днем народження Друже!
Тебе вітаємо й любимо дуже.
Тобі бажаємо здоров'я, любові.
Тобі бажаємо щасливої долі.

На всі дії з'являються сили та крила.
Нехай здійсняться всі, твої задумані мрії.
Подарунків, натхнення й усього так багато!
Вітаємо Друже тебе ми зі святом!!!

30.10.22р.
Ярослав Шарах 5.