Молитва

Люба Охман
Господи, рясні благословіння
Хай зійдуть на кожную родину,
Хай прийде у кожен дім спасіння,
Та воскресне знову Україна!

Хай весна повернеться квітуча,
Хай пісні летять у небо синє,
Хай Рука надійна та могуча
Подарує спокій Україні.

Хай в оселях радісно живеться,
Хай зростає на полях пшениця
Хай нарешті доля посміхнеться,
Буде з нами хай Твоя правиця.

Господи, вклоняємо коліна,
Вже здається й сліз не вистачає.
Захисти рідненьку Україну,
Що надію на Тебе тримає!

Люба Охман.