Вiтрильний романс

Ольга Тригирская
Ревнителя Слова словлю на гордыни блесну.
Не сдав высоты, устремлюсь к средоточию бликов,
Бо янгол рехнутий звихнутого вітром покликав
З аскезної осені у нетверезу весну.

Напругу стартшкота долає вітрильний романс,
Віршійновіршильно в потайній кишені у долі.
Стрибоже,  храни одуревших от радости нас

... вольноневольных...