З макiвки лiта спада петропавлiвський дзвiн

Ольга Тригирская
З маківки літа спада петропавлівський дзвін.
З маківки літа вглядаюсь у себе та зими.
В зиму минулу, щедротну на любощі й рими,
В зиму незнану, намолену пеклом волінь.
В себе минулу...
                Катма.
В себе незнану...
                Зима?