1 плюс 1 по-Украiнськi

Юрий Сафроненко
На запитання у дошки: - Скільки буде 1+1?
- А шо ти робиш в школі, як сама не знаєш?
=GoldKing=
...се мій сімейний СЕКРЕТ!, але якщо я його розкрию, Вас виженуть з роботи!
...- й ЧОМУ?
- Та тому, шо усі вчителі у школі з'їдуть з глузду й підуть у монастир!
- Як се так?
- А тому, що вони Вас запитають, чом Ви йдете зі школи.
- А чом я піду зі школи?
- Бо підете до монастиря!
-А чом я піду до монастиря?
- Бо до школи замість моїх батьків прийде моя молодша сестра!
- А чом до школи вона прийде?
- А шоп відповісти на Ваше безглузде запитання замість мене!
- А чом вона відповість замість тебе?
- Бо вона, коли відповідає на це риторічне запитання, то тицькає своїм правим кулаком з відтопиренним середнім пальцем собі у потилицю декілька раз з вигуком!
- Яким!
- ТасежелємєнтарноВаццон!
Фсе ясно та просто, як цукор! /бо зрозуміло й не тільки дітям - він сладаєцця з солодості!/
Або - як вода! Вона складаєцця з мокроти!

Зась гальмувать! Вмикай масгі,
Впіймай Фортуну головою.
Адин додати Адин буде....
КАНЄШНА ЖЕ
А
Д
И
Н
А
Д
Ц
Я
Т
Ь
!

А уся педрада, як почує сю історію від Вас, збіжать до монастиря з воплем: - МамазаберименеАбратнА! Математика та навуки - брєд-маячня, а Діти - ГЕНІЇ!

Дитячий поет =GoldKing=