з лiт

Ольга Тригирская
Жаб’ячі співи, сюрчання коників, лелітки світляків.
Злітає пелюстками бузкової троянди Blue Moon нетерпляче літо.
Скоромовкою лопотіння Елізи Дулітл червеньлипеньсерпень.
Too little олії, тепла, літер.
Крають маленьку чорну сукню ночі манікюрні ножиці кажанів.
Are yоu slit?
З літ таю.
З літ…