Помiж сторiнками

Ольга Тригирская
Влоскотані вітром віти благають - досить!
Знехтував спіднім, хизується просінь охряним хутром.
Цнотливі листівки лісу поетка осінь
Вкладає поміж сторінками ...камасутри.