тень-тiнь

Ольга Тригирская
Влекомая языком
и ... язычеством,
следуя за кистью,
оставляет на листе
тени согласия с собой,
соглашения с бытием
неуёмная Сей Сёнагон...

Ваблена мовою
і безу... мовністю,
услід за пензлем
лишає на аркуші
тіняви згоди з собою,
угоди з буттям
невгамовна Сей Сьонагон…