Вiйна тепер в минулому,..

Ярик Лобань
Війна тепер в минулому,
Такий наснився сон,
І в нім Христа шаную я
Одягнений в вісон...

І дотик ніжний, лагідний,
Зняв вічний гніт з душі!
З Ісусом вже назавжди я,
У світі без межі...

І зникла біль за втраченим
Й гіркота вся від сліз...
Душа коли пробачення,
Пізнала дивний зміст!