чи ТА?

Ольга Тригирская
               І

Чи то ще тра? А він читав, читав...
Знизав вірші на шаблю здивування
І чухав незагоєне питання -
            чи ТА?

              ІІ

Эксцентрик Мом в ладони бьёт.
Сомкнулась пасть летейский вод.
          Не ТОТ...
И семечки плюёт с моста
         ...не ТА.