175. Трьохангельська вiстка усюди звучить

Ганна Горбатюк
Трьохангельська вістка усюди лунає,
Господь до спасіння усіх закликає !
Спішіть ви Ісуса у серце прийнять,
Ще поки не знята з землі благодать !
   2
Події усі, що ми бачим сьогодні,
Говорять що близько вже прихід Господній !
Прийдіть всі до Бога ! Покайтеся люди !
Бо може часу уже більше не буде.
  3
Земля ця згорить і життя тут скінчиться,
А небо в сувій, мов пергамен зів"ється,
Та будуть  нові і земля й небеса
І вірні побачуть ці всі чудеса !
  3
А хто не захоче Ісуса прийняти,
У прихід Його будуть в гори тікати
І скажуть до горів, піднявши долоні:
"Сховайте від Того, Хто зараз на троні !"
  4
Та будуть і ті, хто Ісуса чекають
А Божий закон в своє серце приймають !
І з радістю вийдуть на зустріч Христу,
А Він їх візьме у оселю Святу !
  5
Погляньте, як звір розлютився сьогодні,
Він знає, що близько вже прихід Господній,
Ісус своїх вірних забрати спішить,
Не втратьте для себе останню цю мить !
Ганна Горбатюк.