Мiй Бог

Левиа
Мій Бог,до Тебе завжди лину
В думках і в щирих молитвах.
Я знаю , що мне Ти не покинеш
Й нестимеш на Своїх руках.
В часи тривог ,Ти лиш надія
Ніхто крім Тебе тільки Ти
Умом і серцем розумію
Що допоможеш шлях пройти.
Помилуй і зціли дух,душу, тіло
Постав заслон для ворогів,
Щоб лиш Тобі служить хотіла
І Ти за руку мене вів.