Напiвлюдина

Ева Сокол 2
ЗцідИти як із себе кров кацапську,
якої генетично - половина?!
Можливо, я тепер напівлюдина?
Чи напіворк? Хто ставитиме крапку
у цьому надболючому питанні?
Не перша я така і не остання...
Вросла душою в українські ниви,
ліси і ріки і ментальність щиру.
І незалежна жінка й норовлива
і в перемогу наших хлопців вірю.
А гени орків, їх куди подіти?!
І сумніви зриваються з орбіти...
Отруйна кров і я понЕсти маю
тяжку спокуту за частину роду :
виною на мені гріхи народу,-
даремно Бог нікого не карає...
За кожного укрАїнця, що згине -
відплАчу... напіворк... напівлюдина.