Нахабно перекидаючи мовами спеки

Ольга Тригирская
            (з дозволу Автора)

Арлю гіркавого мед...
Містралю завулками дзень...
Жагою бажань жадібних жалячи, і...
Не жаліючи!

Шугаючи!

Перекидаючи мовами спеки.

До інакшого.

Прозираю халепи розпечені
Ван-Гога гогеноподібного...
Ню його, ню!

Світло від вуха соняшника,
колір палкий ір-р-реальний...

Де вижга Арлю жарить очиськ раж...

У раз!

**************************

Оригінал: http://www.stihi.ru/2020/01/29/4511

Сквар Арлю
Ицхак Скородинский

Арлю найгіркішого сласті...
Містралю в провулках дзень....
Запалом бажань спраглих жалячи, і...
Не пошкодувавши!

Палахкотячи!

Переміщуючи мовами спеки.

У інше.

Усе це я побачив, споглядаючи нахаби Ван-Гога гогеноподібного...
 Ню його, ню!

Світло від вуха соняшника,
колір його ірреальний...

Де жар Арлю палить  очей раж...

На раз!