Вона... або чарiвний виспjaток

Ольга Тригирская
                "Это кофе, товарищи!" Ицхак Скородинский               
 
ВIН...ВОНО... Дурницi!
ВОНА!!! Кава, кавонька, кавусенька...
Виверження атошного Везувiю на сходi, насування Єврольоднику на заходi, боже-чи-не-боже-зна-що на пiвночі й півдні, провалини iнформаційного простору під ногами, грудневi зливи над головою...
Кава, кавонька, кавусенька, берегинечко, запашне горнятко, пуп'янок ранку...
Обшквар занiмiле піднебіння, увiпнися у знесилений сном рябої кобили мозок, дай-но чарiвного висп'ятку до плутанини дня!