Володар височiнi

Ольга Тригирская
Якби скорити маківку гори,
Пірнути в світлі хвилі небокраю,
Де пурхає веселих хмарок зграя
Й вітрильник веселковий майорить!

Барвистий мій вітрильник ні миті не спочине.
Я капітан сміливий - дослідник височіні.

Чому ж так близько квіти та трава?
Вдивляється хлопча з під грушки вгору,
З веселками по їхньому говорить
І непохитно вірить у дива.

Барвистий мій вітрильник ні миті не спочине.
Я капітан сміливий - володар височіні.


Rainbows

If I could climb
the mountains
And rest on clouds
that float
I’d swim across
the clear blue air
To reach my rainbow boat.

My rainbow boat
is oh so big
And I could be
so tall
As i sit
In my captain’s chair
The master of it all.

But I’m just a little boy
who’s standing on the ground
And others steer
the rainbows past
While I just hang around.

I sit on the ground
And see
The rainbows steering
Right past me
I sit on the ground
And wonder why
any cloud don’t cry
by captain
The master of it all.