Вiчна пам ять Герою!

Сергий Труш
Вічна пам’ять Герою!

Присвячується: Близнюк Роману Валерійовичу.

 

Хтось не дожив до сво’їх двадцять п’ять.

Лишень, додав зими до маминої скроні.

Смерть з бою вивела і, вічно приказала: “спать”...

Схололи молоді та дорогі, батькам, долоні.

 

Цей “хтось” для мами - НАЙДОРОЖЧИЙ СИН!

На батька схожий: мужній і красивий.

Він, на весь всесвіт, у батьків, - такий один...

Хмаринки, що над хатою, плаксиво моросили...

 

Останні повідомлення Героїв, ще живих...

Запишуть в “книгу памяті” незламного народу.

В ній, назавжди, стояти буде стрій із молодих...

Хоробрих вояків, що боронили від орди зі сходу.

 

“Час - гоїть рани!” - кажуть у повітря лише ті,

Хто не втрачав і дмухав на холодну воду.

Твір із кривавих літер, що повстане у борні...

Роман про боротьбу за волю нації і за її свободу.

 

Ця книга, для нащадків, вільних, - на щодень...

В молитвах дякувати Богу й згадувать родину.

- Не плач, матусю! Я - помер за мирний день!

- Я - знаю! Я пишаюся тобою, любий сину!

 

11.11.2022    Варшава  Сергій Труш