З днем народження вiтаю!

Вира Украинка
З днем народження вітаю!
Щастя, радості бажаю.
Хай твій мир тече рікою,
Повноводною, стрімкою.

Хай Господь дарує милість,
Прикрашає тебе щирість,
Твоя посмішка чудова,
Наче пісня колискова.

Бога просимо за тебе:
Хай дарує мирне небо
Хай достаток буде в домі,
Всього буде хай доволі.

Будь завжди ти мила й люба
Ти найкраща в світі Люба!!!
 © Віра Українка