Нах-нах

Ольга Тригирская
I яке то дурбецало вигадало, що щастя треба виборювати, заслуговувати, здобувати?
Спiтнілий, вичавлений, гидкий щасливчик...
 
Та он воно, щастя, - ближче за Дюймовочку. Кожна мить на вiдкритій долонi соняшним зайченям, дощовою краплиною, ажурною снiжинкою, веселковим метеликом!
 
Ладки-ладки... Долоня до долонi, погляд до погляду, посмiшка до посмішки, подих до подиху, слово до слова...
 
Щастя завше впритул, близенько. Iєзуїтська гонитва  вiд нього - споконвiчна людська тортура.
 
I яке то дурбецало?
 
Нах-нах його...