Шкада мне воблака

Татьяна Куцухо 2
Шкада мне воблака,
Што ўдалеч заплывае.
Шкада дзяцiнства мне,
Што толькi раз бывае.

Шкада калыскi мне.
Шкада дзiцячай песнi.
Караблiк мне шкада,
Што воды знеслi.

Ды што тут зробiш,
Так яно бывае-
Юнацтва прыйдзе-
Воблака сплывае.