Добрий день!

Светослав Ярый
(Ліричний вступ до уроку математики у 2-му класі української школи)


Добрий день, мої хороші!
Щоб науку не забуть,
Вже сороки-листоноші
Числа в клювах вам несуть!

Математику щоб знати,
Поруч книжку поклади:
В числа будемо ми грати -
І сьогодні, і завжди!

Любі, навкруги дивіться
Та дивуйтесь! Навесні
Щоб літали душі-птиці
Наяву, як у ві сні!

Грати числами - забава,
Тож здобудемо знання:
Той, хто Правду знає - правий,
Той іде не навмання!


Соловичі, 22 Листопада Нашого Літа