Роберт Геррик. H-718 Предвестие

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-718) Предвестие

Законников, законов несть числа –
Считай, в стране не ладятся дела;
Так и дома, где множество врачей, -
Лишь скопища болезней и скорбей.


Robert Herrick
718. A Prognostick
 
As many Lawes and Lawyers do expresse
Nought but a Kingdoms ill-affectednesse:
Ev'n so, those streets and houses do but show
Store of diseases, where Physitians flow.